Laadstation Mol

Laadstation Mol

Bij dit bedrijf in Mol hebben wij een 3 fase laadstation geplaatst, hier hebben we een laadstation uit de S-line van het merk Alfen gewerkt.

De laadstations van Alfen staan voor veiligheid en betrouwbaarheid. Bovendien biedt dit type van laadstation optimale oplaadsnelheden zonder het elektriciteitsnetwerk van onze klant over te belasten.

Uw wagen thuis opladen

Laad ieder type van elektrische wagen bij u thuis met dit oplaadpunt van Alfen. De klant activeert het laadstation aan de hand van een laadpas. Alfen werkt voor de facturatie samen met gerenommeerde partners. Voor de eindgebruiker is alles perfect en transparant op te volgen via een online portaal.

Nog een voordeel: Laadstations kunnen veelzijdig geplaatst worden. Wij kunnen deze tegen een wand of op een paal installeren.

Hierdoor is er een oplossing voor elke woning. Onze offertes worden opgemaakt op maat van elke klant, zo zijn er ook mogelijkheden voor ieders budget.

Ook interesse in een laadstation?

Wil u ook een laadstation bij u thuis of op uw werk? Sun Eco installeert laadstations in gans Vlaanderen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Dan kan u binnenkort ook genieten van een opgeladen wagen.