Parallel geschakeld

Het internationale bedrijf SolarEdge werd in 2006 opgericht en vertengenwoordigd meer dan 300 MW van het wereldwijd geïnstalleerd fotovoltaïsch vermogen. SolarEdge is een wereldwijde technologische leider op het gebied van de vermogenselektronica voor PV-modules. SolarEdge bedacht een intelligente omvormeroplossing die de manier waarop energie in PV-systemen wordt gewonnen en beheerd fundamenteel heeft veranderd. De DC-geoptimaliseerde omvormeroplossing van SolarEdge maximaliseert energieopwekking op individueel paneelniveau terwijl de kosten van de opgewekte energie worden verlaagd. De SolarEdge oplossing biedt superieure energieopwekking en paneelbeheer door op elk PV-paneel een optimizer aan te sluiten terwijl de systeemkosten concurrerend blijven door de DC-AC omzetting en interactie met het netwerk op een vereenvoudigde omvormer te centraliseren. Paneelfabrikanten, installateurs en systeemeigenaren genieten van de voordelen van de SolarEdge technologie zoals maximale opbrengst dankzij maximum power point tracking (MPPT) op paneelniveau, optimale dakbenutting dankzij onbeperkte ontwerpmogelijkheden, verbeterd onderhoud en accurate probleemoplossing dankzij monitoring op paneelniveau. Een ander voordeel is de DC-afschakeling voor de veiligheid van installateurs, onderhoudspersoneel en brandweermannen dankzij het SafeDC™-mechanisme van SolarEdge.

Uw energie opbrengst wordt met dit type omvormer enorm verhoogt wanneer uw zonnepanelen op regelmatige basis last hebben van slagschaduw. In deze situaties is dit de omvormer bij uitstek om het rendement op uw zonnepanelen zo hoog mogelijk te houden. Extra elektriciteitsproductie resulteert automatisch in een hogere besparing. Met dit type omvormer is het perfect mogelijk om aan actieve monitoring te doen op paneel niveau. Het opvolgen van uw productie per paneel behoort bij deze omvormer tot één  van de vele mogelijkheden. De powerwall batterij van Tesla wordt tevens ondersteund door de omvormers van SolarEdge. Momenteel is de Powerwall 1 compatibel met SE2200*, SE3000*, SE3500*, SE4000*, SE5000*, SE6000* van SolarEdge.
* Moet wel geïnstalleerd worden met de SEST1-S1 StorEdge Interface

  • 12 jaar productgarantie op de omvormer ( verlengbaar tot 20 of 25 jaar )
  • 25 jaar garantie op de optimizers 

Voor meer technische gegevens over dit merk van omvormers, verwijzen wij u door naar onze downloads pagina.

Huawei thuisbatterij bij Sun Eco

De omvormers van Huawei voor de residentiële markt zijn standaard voorzien van een aansluitpunt voor een thuisbatterij. Je kan in de toekomst dit systeem zeer gemakkelijk uitbreiden met energie opslag. Een bijkomend voordeel aan deze omvormers is dat je zelf kan kiezen of je met of zonder optimizers  wenst te werken. Ook kan je kiezen om enkel met optimizers te werken op de zonnepanelen waar het echt nodig is. ( bv. slagschaduw op bepaalde momenten,… ) 

Huawei biedt toonaangevende slimme PV-oplossingen met meer dan 30 jaar expertise in digitale informatietechnologie.
Door AI en Cloud te integreren, ontwikkelt Huawei nieuwe ICT-technologieën met Solar PV voor een optimale energieopwekking, waardoor Solar PV installaties zeer efficiënt, veilig en betrouwbaar functioneren met behulp van slimme O&M en netwerk ondersteunende mogelijkheden. Deze nieuwe technologie kenmerkt zich als krachtige fundering om de
toepassing van Solar PV verder vorm te geven als belangrijkste duurzame energiebron.
Voor gebruikers van Solar PV lanceerde Huawei een geavanceerde oplossing voor C&I en residentiële klanten op basis van het concept ‘Optimale elektriciteitskosten en actieve veiligheid’. Door het gebruik van zonne-energie te verbeteren, heeft Huawei een grote bijdragen geleverd aan miljoenen inwoners en honderden industrieën wereldwijd met Solar PV oplossingen.
Huawei creëert innovaties en zal zich blijven inzetten om hernieuwbare energie
toegankelijk te maken voor elke individu, huis en organisatie.

Huawei is een toonaangevende mondiale aanbieder van ICT-oplossingen. Onze oplossingen, producten en services worden in meer dan 170 landen en door meer dan een derde van de wereldbevolking gebruikt.

  • 10 jaar productgarantie op de omvormer ( met de mogelijkheid om uit te breiden ) 
  • 25 jaar productgarantie op de optimizers.