Airco / warmtepomp van Panasonic

Een airco iets voor u?

Ziet u ook op tegen weer een hete zomer binnenshuis? Laat het zwoegen en zweten achter u! Met een Panasonic airco van Sun Eco geniet u van een koele woonomgeving, zelfs als de temperaturen buiten stijgen. Het mooie is: onze airco’s werken niet alleen verkoelend in de zomer, maar ook verwarmend in de winter dankzij de geïntegreerde lucht-lucht warmtepomp. Beleef comfort in elk seizoen. Waar wacht u nog op? Kies nu voor de expertise van Sun Eco en ervaar het hele jaar door optimaal wooncomfort.

Panasonic als betrouwbare airco partner

Bij Sun Eco bieden we geavanceerde airconditioning van Panasonic aan. Deze energie-efficiënte airco stelt u in staat om het klimaat in uw woning naar wens aan te passen. Het apparaat heeft de capaciteit om zowel te verwarmen als te koelen en biedt diverse instelopties. Daarnaast zorgt de luchtzuiveringsfunctie voor een verhoogd comfort en een gezond leefklimaat binnenshuis.

Interesse?

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Privacy toestemming

Troeven van Panasonic

Nanoe X

Nanoe X is een technologie van Panasonic die geuren neutraliseert, vijf soorten vervuiling bestrijdt, virussen en bacteriën remt, geuren vermindert, de huid hydrateert, een gezondere auto-omgeving creëert en waterdeeltjes van nanoformaat verspreidt en een gezondere leef-omgeving creëert.

Fluisterstil comfort

Panasonic heeft een van ’s werelds stilste airconditioners gecreëerd. De binnenunit functioneert met een ventilator op lage snelheid en werkt fluisterstil zodra de gewenste temperatuur is bereikt. Met de Quiet modus op de afstandsbediening kan het geluidsniveau direct worden verminderd tot 19 dB(A) bij de Etherea.

Comfort Cloud App

De Panasonic Comfort Cloud-app heeft een gebruiksvriendelijke interface waarmee u alle functies eenvoudig kunt beheren. Met deze app kan u de unit op afstand besturen en uw eigen schema’s configureren. Bovendien krijgt u inzicht in uw energieverbruik. Afhankelijk van het specifieke model kan de WLAN-adapter al ingebouwd zijn of als een optionele toevoeging beschikbaar zijn.

Kies voor Sun Eco

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de installatie van airconditioningsystemen? Kies dan voor Sun Eco! Wij staan niet alleen garant voor de installatie van topkwaliteit airco’s, maar ook voor deskundig advies, energiebesparende oplossingen en een service van topklasse.

Met onze uitgebreide ervaring in de sector kunnen we systemen aanbieden die perfect aansluiten bij uw wensen en budget. We gebruiken enkel hoogwaardige materialen en de nieuwste apparatuur om de betrouwbaarheid en levensduur van onze installaties te garanderen. 

Bij Sun Eco staat de tevredenheid van de klant centraal. We hechten veel waarde aan een goede samenwerking en zorgen dat u altijd tevreden bent met het geleverde werk. Vertrouw op Sun Eco voor een comfortabel en energie-efficiënt klimaat in uw woning of bedrijfsruimte. Maak de juiste keuze met Sun Eco!

Offerte aanvragen voor airco installatie

Bij Sun Eco bent u verzekerd van een professionele en gespecialiseerde service voor de installatie van uw airconditioningsysteem. Wij werken met hoogopgeleide technici en bieden alleen hoogwaardige apparatuur en materialen om ervoor te zorgen dat uw installatie probleemloos verloopt. Met onze expertise en ervaring in de industrie bent u verzekerd van een correcte uitvoering van de werken.

Het enige wat u hoeft te doen, is uw gegevens invullen en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om u verder te helpen. Kies voor Sun Eco en geniet van de gemoedsrust die gepaard gaat met een professionele airco installateur.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Privacy toestemming