Glas-folie zonnepanelen

Naast glas-glas zonnepanelen heeft Solarwatt ook glas-folie zonnepanelen in haar productassortiment onder de naam Panel Classic. De zonnepanelen uit de Panel Classic serie hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en worden gekenmerkt door een optimale terugverdientijd. Deze zonnepanelen worden gekozen indien het aanschafbedrag zo laag mogelijk moet zijn en men toch wil investeren in zonnepanelen.

SOLARWATT Panel Classic Style

De SOLARWATT Panel classic zonnepanelen zijn er in 2 soorten: Panel classic pure en Panel classic style. De style onderscheidt zich met name vanwege zijn mooie zwarte uiterlijk. De volledig zwarte zonnecellen worden aan de voorzijde beschermd door gehard solarglas met een antireflectielaag en aan de achterzijde door een hoogwaardige zwarte achterfolie. Door de zwarte achterfolie, vormen de geïnstalleerde zonnepanelen een egaal zwart vlak, die zoveel mogelijk opgaat in de achtergrond. 

SOLARWATT Panel Classic Pure

De SOLARWATT Panel classic pure onderscheidt zich door zijn optimale prestaties. De witte achterfolie zorgt voor meer reflectie van zonlicht op de zonnecel, wat het vermogen van het zonnepaneel ten goede komt. Het vermogen per vierkante meter is hierdoor iets hoger dan van de Panel classic style. In tegenstelling tot de style, is de pure voorzien van een aluminiumkleurig frame. 

 

 

  • 15 jaar productgarantie 
  • 25 jaar opbrengstgarantie ( 84 % restvermogen in jaar 25 ) 

Voor meer technische gegevens van deze glas-folie panelen verwijzen wij u door naar onze downloads pagina. Hier kan u de technische fiches van de diverse panelen terugvinden.

Phono Solar Zonnepanelen werd in 2008 opgericht door SUMEC Group Corporation. Phono Solar heeft al verschillende mijlpalen gehaald en is o.a. opgenomen in de TOP Fortune global 500 in 2013. In 2014 werd het bedrijf erkend door Bloomberg BNEF als Tier 1 zonnepanelenfabrikant.

Phono Solar breidt voortdurend zijn productportfolio uit met o.a. hoog rendement modules, smart modules en glas-glas modules. Er worden enkel componenten van de hoogste kwaliteit toegepast en de zonnecellen worden op ampèrage gesorteerd om de weerstand binnen het paneel te minimaliseren en de prestaties te optimaliseren.

Ook de standaard IEC testen worden vele malen strenger uitgevoerd dan voorgeschreven staat en worden in een eigen testcentrum tal van testen uitgevoerd om de levensduur onder extreme condities te waarborgen.

In totaal heeft Phono Solar een productiecapaciteit van meer dan 2 GW Ook is het mogelijk Phono Solar zonnepanelen te herverzekeren bij SolarIF, dé instantie op het gebied solar verzekeringen.

  • 15 jaar productgarantie 
  • 25 jaar opbrengstgarantie ( 84,8 % restvermogen in jaar 25 ) 

Voor meer technische gegevens van deze glas -folie panelen verwijzen wij u door naar onze downloads pagina. Hier kan u de technische fiches van de diverse panelen terugvinden.