SolarEdge EV laadstation

Ontdek SolarEdge EV laadstation: uw zonne-energie gedreven laadoplossing

Heeft u zonnepanelen en wilt u uw elektrische voertuig (EV) opladen met zonne-energie? SolarEdge EV, aangeboden door Sun Eco, biedt een efficiënte en betrouwbare oplossing voor uw behoeften.

De voordelen van SolarEdge EV

SolarEdge EV staat voor meer dan alleen opladen; het is een geavanceerde oplossing die naadloos aansluit bij uw duurzame levenswijze. Enkele voordelen zijn:

 • Sneller opladen: Profiteer van snellere laadtijden met de geavanceerde technologie van SolarEdge EV, ontworpen voor optimale laadsnelheid.
 • Veiligheid en betrouwbaarheid: Verminder het risico op oververhitting, een veelvoorkomend probleem bij standaard stopcontacten. SolarEdge EV biedt een veilige, stabiele stroomvoorziening.
 • Naadloze integratie: Perfect voor huishoudens met zonnepanelen of degenen die overwegen ze te installeren. Laad uw EV op met duurzaam opgewekte energie.
 • Gebruiksgemak: Geniet van functies zoals programmeerbare laadtijden, energiebeheer en online monitoring van uw laadstatus.

Geen zonnepanelen? Geen zorgen!

Heeft u nog geen zonnepanelen? Geen probleem! Sun Eco staat voor u klaar om u te assisteren bij de installatie van zonnepanelen. Zo kunt u optimaal gebruikmaken van de voordelen die het opladen met zonne-energie te bieden heeft.

Voordelen

 • Geschikt voor één- en driefase installaties, zowel binnen als buiten
 • Gebruik je overschot aan zonne-energie om je elektrische auto op te laden en verlaag zo je elektriciteitsrekening
 • Aan te sturen met de mySolarEdge app, bedienen vanop afstand slimme planning en laadgeschiedenis
 • Brengt de laadbelasting van je elektrische auto in balans met je energiebehoeften in huis
 • Keuze uit twee modellen:
  Geïntegreerde laadkabel van 6 meter met Type 2-stekker Stopcontactmodel zonder kabel
 • Optioneel geïntegreerde RFID-kaartverificatie en MID-meter OCPP-compatibel
 • Mode 3-laadstation met vermogen tot 32 A (22 kW)

Het belang van een eigen EV laadstation

In de hedendaagse wereld van elektrische voertuigen (EV’s) is het bezitten van een eigen laadstation niet slechts een teken van luxe, maar een absolute noodzaak voor een naadloze en efficiënte ervaring. Met de introductie van SolarEdge EV, worden de voordelen van een persoonlijk laadstation duidelijk zichtbaar, zowel in het dagelijks gebruik als op de lange termijn.

 • Altijd klaar voor vertrek: Een van de grootste voordelen van het hebben van een SolarEdge EV laadstation bij u thuis is het gemak. U hoeft niet langer tijd te besteden aan het zoeken naar openbare laadstations, wat vaak een tijdrovende en soms frustrerende onderneming kan zijn. Met uw eigen laadstation is uw EV altijd opgeladen en klaar voor gebruik, wat een enorme verlichting is, vooral in gebieden waar de infrastructuur voor EV-laden nog in ontwikkeling is. Stelt u zich voor dat u elke ochtend wakker wordt met een volledig opgeladen auto, klaar voor uw dagelijkse woon-werkverkeer of zelfs ongeplande reizen.
 • Langetermijnbesparingen: Het opladen van uw EV met SolarEdge EV, in combinatie met zonne-energie, kan leiden tot aanzienlijke financiële besparingen. Door uw afhankelijkheid van het elektriciteitsnet te verminderen, beschermt u zichzelf tegen fluctuerende energieprijzen. Op de lange termijn betekent dit dat de kosten voor het opladen van uw auto aanzienlijk kunnen dalen, vooral als u rekening houdt met de dalende kosten en toenemende efficiëntie van zonne-energietechnologieën.
 • Verhoog de waarde van uw woning: Een ander belangrijk voordeel van het installeren van een SolarEdge EV laadstation is de potentiële waardeverhoging van uw woning. Naarmate EV’s steeds meer de norm worden, wordt de aanwezigheid van een thuislaadstation een steeds aantrekkelijker kenmerk voor potentiële huizenkopers. In stedelijke en voorstedelijke gebieden, waar de adoptie van EV’s snel toeneemt, wordt een thuislaadstation gezien als een moderne en waardevolle toevoeging aan een huis, vergelijkbaar met de aanwezigheid van hoogwaardige apparatuur of een geavanceerd beveiligingssysteem.

 

Conclusie

Het investeren in een SolarEdge EV laadstation is meer dan alleen een gemak voor het heden; het is een strategische keuze voor de toekomst. U profiteert niet alleen van het dagelijkse gemak van een altijd opgeladen auto, maar u maakt ook een slimme financiële investering die de waarde van uw woning kan verhogen. Bovendien draagt u bij aan een groenere en duurzamere toekomst, door de overstap naar schone energie te ondersteunen. Met SolarEdge EV neemt u een belangrijke stap vooruit in de richting van een efficiëntere, milieuvriendelijkere levensstijl.

Vraag een offerte aan voor uw SolarEdge EV laadstation

Overweegt u een SolarEdge EV laadstation? Sun Eco, uw expert in installatie, staat klaar om u te helpen. Vul uw gegevens in voor een persoonlijke offerte en wij nemen spoedig contact met u op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Privacy toestemming