Omvormer traditioneel in kring

Als wereldwijde marktleider voor PV-omvormers zet SMA vandaag de standaard voor de decentrale en duurzame energievoorziening van morgen. Meer dan 3.000 SMA medewerkers in 19 landen wijden zich aan deze taak. Hun innovatieve oplossingen voor alle PV-toepassingen en hun onovertroffen allround service maken klanten over de hele wereld meer onafhankelijk in hun energievoorziening. Sinds 2009 is SMA Benelux gevestigd in Mechelen (België). Van daaruit ondersteunt de servicedienst alle Benelux klanten. Omvormers van SMA zijn dé referentie. Met de juiste configuratie leveren zij bijzonder hoge opbrengsten op. Dankzij die kwaliteit kregen zij 80% van de markt in handen en konden zij een tijd geleden het bedrijf Danfoss overnemen. Dit succes laat SMA toe om innovatief te blijven. Het bedrijf staat ook bekend om zijn uitstekende na-service. Bij omvormers van SMA kunt u rekenen op omruiling binnen de 48 uur bij een defect en een zeer uitgebreide stockvoorraad waardoor er geen wachttijden zijn.

5 jaar productgarantie ( verlengbaar tot 10, 15 of 20 jaar )

Voor meer technische gegevens over dit merk van omvormers, verwijzen wij u door naar onze downloads pagina.

Huawei thuisbatterij bij Sun Eco

 

De omvormers van Huawei voor de residentiële markt zijn standaard voorzien van een aansluitpunt voor een thuisbatterij. Je kan in de toekomst dit systeem zeer gemakkelijk uitbreiden met energie opslag. 

Huawei biedt toonaangevende slimme PV-oplossingen met meer dan 30 jaar expertise in digitale informatietechnologie.
Door AI en Cloud te integreren, ontwikkelt Huawei nieuwe ICT-technologieën met Solar PV voor een optimale energieopwekking, waardoor Solar PV installaties zeer efficiënt, veilig en betrouwbaar functioneren met behulp van slimme O&M en netwerk ondersteunende mogelijkheden. Deze nieuwe technologie kenmerkt zich als krachtige fundering om de
toepassing van Solar PV verder vorm te geven als belangrijkste duurzame energiebron.
Voor gebruikers van Solar PV lanceerde Huawei een geavanceerde oplossing voor C&I en residentiële klanten op basis van het concept ‘Optimale elektriciteitskosten en actieve veiligheid’. Door het gebruik van zonne-energie te verbeteren, heeft Huawei een grote bijdragen geleverd aan miljoenen inwoners en honderden industrieën wereldwijd met Solar PV oplossingen.
Huawei creëert innovaties en zal zich blijven inzetten om hernieuwbare energie
toegankelijk te maken voor elke individu, huis en organisatie.

Huawei is een toonaangevende mondiale aanbieder van ICT-oplossingen. Onze oplossingen, producten en services worden in meer dan 170 landen en door meer dan een derde van de wereldbevolking gebruikt.

 10 jaar productgarantie ( met de mogelijkheid om uit te breiden ) 

Het bedrijf GoodWe is in 2010 opgericht en heeft zijn hoofdkantoor in Suzhou, Jiangsu, in China. De producten van GoodWe worden in eigen huis ontwikkeld, getest en vervaardigd. Hun omvormers worden ontwikkeld in Duitsland en gefabriceerd in China, waarbij alleen componenten van de beste leveranciers gebruikt worden. Met de recente Photon test -waarvan de uitslag “zeer goed” was- laat GoodWe zien goed mee te kunnen concurreren met de top van de omvormerfabrikanten. Doordat GoodWe gebruikt maakt van eersteklas componenten voor haar omvormers, kan een lange levensduur van de omvormer gegarandeerd worden. GoodWe past een aluminum/magnesium behuizing toe voor maximale warmtegeleiding en condensatoren met extreem lange levensduur. De omvormers van GoodWe zijn standaard voorzien met wifi.

10 jaar productgarantie 

Voor meer technische informatie over dit merk van omvormers, verwijzen wij u door naar onze downloads pagina.