Airco / warmtepomp

De zomers worden steeds warmer. Ben jij het ook beu om elke zomer te puffen en te zweten in huis? Een airco is de ideale oplossing! Terwijl het buiten warm is, blijft je huis heerlijk koel.

Bovendien kunnen de airco’s van Sun Eco naast verkoelen ook verwarmen omdat ze gebruik maken van een lucht-lucht warmtepomp. Zo kan je je airco gebruiken om ruimen bij te warmen in de winter. Zo maak je het hele jaar door gebruik van je airconditioning!

Twijfel niet langer en laat je airco-warmtepomp installeren bij Sun Eco. Sun Eco is de specialist van airco-warmtepomp combinaties. Kiezen voor Sun Eco, is kiezen voor vertrouwen.

Airco van LG door Sun Eco

LG als betrouwbare airco partner

Sun Eco werkt exclusief met airco’s van LG. Met de energiezuinige airco van LG regel je thuis je eigen klimaat. Je geniet van een airconditioner die kan verwarmen en koelen met verschillende instelmogelijkheden. Daarnaast wordt de lucht ook gezuiverd wat voor extra comfort zorgt en een gezond binnenklimaat.

LG Logo - airco installateur

4 troeven van LG airco

Airco van LG door Sun Eco

10 jaar garantie op de compressor

Sun Eco werkt samen met LG, omdat LG staat voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Bovendien geven ze 10 jaar garantie op de compressoren.

Ingebouwde Wi-Fi

Je kan je LG airco waar je ook bent bedienen met de ingebouwde Wi-Fi functie en de LG Smart Thinq app. 

Plasmaster Ionizer+ filter

De Plasmaster Ionizer+ filter steriliseert en verfrist de lucht waardoor schadelijke bacteriën en andere stoffen uit de lucht worden gefilterd. Dat zorgt voor een gezonde en frisse leefomgeving.

Eenvoudige spraakbesturing

De LG DUALCOOL ThinQ-modellen zijn voorzien van slimme luidsprekers zodat je gebruik kan maken van Google Assistant, Alexa, Google Home om je airconditioning te bedienen met je stem.

Offerte aanvragen voor airco installatie

Met Sun Eco kies je voor een gespecialiseerde airco installateur en ben je zeker van een correcte uitvoering van de werken.

Vul je gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Sfeerbeelden airco