Airco / warmtepomp

De zomers worden steeds warmer. Bent u het ook beu om elke zomer te puffen en te zweten in huis? Een airco is de ideale oplossing! Terwijl het buiten warm is, blijft je huis heerlijk koel.

Bovendien kunnen onze airco’s naast verkoelen ook verwarmen omdat ze gebruik maken van een lucht-lucht warmtepomp. Zo kunt u uw airco gebruiken om ruimtes bij te warmen in de winter. Zo maakt u het hele jaar door gebruik van uw airconditioning.

Twijfel niet langer en laat uw airco-warmtepomp installeren. Sun Eco is de specialist van airco-warmtepomp combinaties. Kiezen voor Sun Eco, is kiezen voor vertrouwen.

Airco van LG door Sun Eco

LG als betrouwbare airco partner

Sun Eco werkt exclusief met airco’s van LG. Met de energiezuinige airco van LG regelt u thuis uw eigen klimaat. U geniet van een airconditioner die kan verwarmen en koelen met verschillende instelmogelijkheden. Daarnaast wordt de lucht ook gezuiverd wat voor extra comfort zorgt en een gezond binnenklimaat.

LG Logo - airco installateur

4 troeven van LG airco

Airco van LG door Sun Eco

10 jaar garantie op de compressor

Sun Eco werkt samen met LG, omdat LG staat voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Bovendien geven ze 10 jaar garantie op de compressoren.

Ingebouwde Wi-Fi

U kan uw LG airco waar u ook bent bedienen met de ingebouwde Wi-Fi functie en de LG Smart Thinq app. 

Plasmaster Ionizer+ filter

De Plasmaster Ionizer+ filter steriliseert en verfrist de lucht waardoor schadelijke bacteriën en andere stoffen uit de lucht worden gefilterd. Dat zorgt voor een gezonde en frisse leefomgeving.

Eenvoudige spraakbesturing

De LG DUALCOOL ThinQ-modellen zijn voorzien van slimme luidsprekers zodat u gebruik kan maken van Google Assistant, Alexa, Google Home om uw airconditioning te bedienen met uw stem.

Offerte aanvragen voor airco installatie

Met Sun Eco kiest u voor een gespecialiseerde airco installateur en bent u zeker van een correcte uitvoering van de werken.

Vul uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Voorbeelden airco-warmtepomp