Airco / warmtepomp

De zomers worden steeds warmer. Bent u het ook beu om elke zomer te puffen en te zweten in huis? Een airco is de ideale oplossing! Terwijl het buiten warm is, blijft uw huis heerlijk koel.

Bovendien kunnen onze airco’s naast verkoelen ook verwarmen omdat ze gebruik maken van een lucht-lucht warmtepomp. Zo kunt u uw airco gebruiken om ruimtes bij te warmen in de winter. Zo maakt u het hele jaar door gebruik van uw airconditioning.

Twijfel niet langer en laat uw airco-warmtepomp installeren. Sun Eco is de specialist van airco-warmtepomp combinaties. Kiezen voor Sun Eco, is kiezen voor vertrouwen.

Interesse?

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Privacy toestemming

LG en Gree als betrouwbare airco partners

Sun Eco heeft een exclusieve samenwerking met van LG en Gree en biedt alleen energiezuinige airconditioners aan. Met deze airco’s kunt u het hele jaar door genieten van optimaal comfort, omdat ze zowel kunnen verwarmen als koelen. Een gezond binnenklimaat wordt gegarandeerd dankzij de luchtzuiveringsfunctie, die allergenen en verontreinigende stoffen uit de lucht filtert. Met de geavanceerde technologieën van LG en Gree zijn deze airconditioners zeer efficiënt, wat resulteert in lagere energiekosten en een verminderde impact op het milieu. Kies voor betrouwbare partners in klimaatbeheersing en ervaar het comfort en de duurzaamheid van LG en Gree airconditioners in uw huis of kantoor.

LG Logo - airco installateur

Vier troeven van een airco

Airco van LG door Sun Eco
 1. Temperatuurregeling
  Een airco biedt de mogelijkheid om de temperatuur in een ruimte nauwkeurig te regelen. Dit zorgt voor een aangename omgeving en kan het comfort en de productiviteit verbeteren, vooral tijdens warme zomermaanden.

 2. Luchtvochtigheidsregeling
  Airconditioners helpen bij het reguleren van de luchtvochtigheid in een ruimte, wat kan leiden tot een beter binnenklimaat. Dit voorkomt problemen zoals schimmelvorming en vochtproblemen in gebouwen.

 3. Luchtkwaliteit
  Airco’s zijn vaak uitgerust met filters die stof, allergenen, pollen en andere vervuilende stoffen uit de lucht verwijderen. Dit verbetert de luchtkwaliteit binnenshuis en kan bijdragen aan een gezondere omgeving, vooral voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen.

 4. Comfort en welzijn
  Een goed geklimatiseerde ruimte draagt bij aan een hoger comfortniveau en verbetert het algehele welzijn. Door een stabiele en aangename temperatuur te handhaven, kunnen mensen zich beter concentreren, beter slapen en genieten van hun dagelijkse activiteiten zonder last te hebben van hitte of vochtigheid.

Offerte aanvragen voor airco installatie

Met Sun Eco kiest u voor een gespecialiseerde airco installateur en bent u zeker van een correcte uitvoering van de werken.

Vul uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Privacy toestemming

Voorbeelden airco-warmtepomp