Laadstation Lille

Ook interesse? Vraag hier je gratis offerte aan

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
In wat heeft u interesse?
Privacy toestemming

Laadstation Lille

Bij deze woning in Lint hebben wij een laadstation geplaatst, hier hebben we een laadstation van het merk Easee gewerkt.

De laadstations van Easee staan voor veiligheid en betrouwbaarheid. Bovendien biedt dit type van laadstation optimale oplaadsnelheden. Dankzij de optie load-balancing wordt uw elektriciteit beter verdeeld tussen verbruikers en het laadstation.

Uw wagen thuis opladen

Laad ieder type van elektrische wagen bij u thuis met dit oplaadpunt van Easee. De klant activeert het laadstation aan de hand van een mogelijks individuele badge. Easee werkt voor de facturatie samen met gerenommeerde partners. Voor de eindgebruiker is alles perfect en transparant op te volgen via een online portaal.

Nog een voordeel: Laadstations kunnen veelzijdig geplaatst worden. Wij kunnen deze tegen een wand of op een paal installeren.

Hierdoor is er een oplossing voor elke woning. Onze offertes worden opgemaakt op maat van elke klant, zo zijn er ook mogelijkheden voor ieders budget.

Ook interesse in een laadstation?

Wilt u ook een laadstation bij u thuis of op uw werk? Sun Eco installeert laadstations in gans Vlaanderen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Zo kan u binnenkort ook genieten van een opgeladen wagen.

 

eassee Sun Eco