Verbeter je woning en maak kans op een gratis thuisbatterij of waardebon!

Best Sun Eco-familie,

Dank voor jullie vertrouwen in Sun Eco. Als blijk van waardering organiseren wij een spannende wedstrijd waarin één gelukkige klant een fantastische prijs kan winnen!

Wie wil er nu niet kans maken op een gratis geïnstalleerde thuisbatterij van 10 kWh of een waardebon van 6.700 euro voor ons volledige productassortiment?

Denk aan airco’s, warmtepompen, warmtepompboilers, zonnepanelen, batterijen, laadstations, infraroodpanelen en handdoekdrogers!

Deze exclusieve actie is alleen beschikbaar voor bestaande klanten.

Je hebt 2 mogelijkheden om mee te doen. Voor je winkansen te vergroten, mag je uiteraard meerdere opties kiezen:

Opties

1. Breng een nieuwe klant aan:

Als bestaande klant breng je een nieuwe klant aan voor een gratis energieadviesgesprek van Sun Eco.

De nieuwe klant moet voor 31 juli een bestelling plaatsen ter waarde van minimaal 4.500 euro (exclusief BTW) uit ons productassortiment.

2. Plaats zelf een bestelling

Bestaande klanten (voor 1 juni 2024) kunnen ook meedoen door een bestelling van minimaal 4.500 euro (exclusief BTW) uit ons productgamma te plaatsen vóór 31 juli 2024.

 

Optimaliseer je huis en win een geweldige prijs

Maak je woning energie-efficiënter met zonnepanelen, een thuisbatterij, een airco, een warmtepomp, een warmtepompboiler of een laadstation. Grijp deze unieke kans om je huis te voorzien van een krachtige thuisbatterij – perfect voor het opslaan van duurzame energie en het verlagen van je energiekosten!

Wacht niet langer! Breng je vrienden en familie in contact met onze geweldige producten en maak tegelijkertijd kans op een fantastische prijs!

Bedankt voor jullie voortdurende steun en enthousiasme. We kunnen niet wachten om te zien wie de gelukkige winnaars zullen zijn!

Met vriendelijke groet,

Sun Eco

Doe nu mee en win!

Tevreden klanten
> 0
Medewerkers
0
Geïnstalleerde zonnepanelen
> 0