Algemene voorwaarden wedstrijd thuisbatterij

Algemene voorwaarden westrijd thuisbatterij

1. De Sun Eco Wedstrijd thuisbatterij is geldig voor bestaande klanten  van Sun Eco die nieuwe klanten aanbrengen met een bestelwaarde van meer dan €4500 excl. btw of zelf een bestelling plaatsen van €4500 excl. btw voor 31 juli 2024.

2. Om in aanmerking te komen voor de wedstrijd, moet de bestaande klant het formulier “Wedstrijd thuisbatterij Deelnameformulier” invullen met de gegevens van de nieuwe klant.

3. De winnaar van deze actie krijgt een geïnstalleerde thuisbatterij van 10 kWh of een waardebon van 6.700 euro voor ons volledige productassortiment.

4. De winnaar zal worden bepaald door een schiftingsvraag.
Indien twee deelnemers hetzelfde antwoord geven bij een schiftingsvraag, wordt de winnaar bepaald door de eerste persoon die het juiste antwoord heeft ingediend.

5. De wedstrijd is niet van toepassing op bestellingen die worden geannuleerd, geretourneerd of waarvoor betalingen niet zijn ontvangen.

6. Sun Eco behoudt zich het recht voor om de wedstrijd ten alle tijden en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, op te schorten of te beëindigen. Eventuele wijzigingen worden bekendgemaakt op de website van Sun Eco.

7. Sun Eco behoudt zich het recht voor om deelname aan de Actie te weigeren of de beloning in te trekken als er sprake is van vermoedelijke fraude, misbruik, manipulatie of schending van deze algemene voorwaarden.

8. De beloning is persoonlijk en niet overdraagbaar.

9. De Actie is geldig van 01 juni 2024 tot 31 juli 2024. Offertes die voor of na deze datum zijn ontvangen, komen niet in aanmerking voor de Actie.

10. Door deel te nemen aan de Actie stemmen de deelnemende klanten in met deze algemene voorwaarden.