Glas-folie zonnepanelen

GLAS – FOLIE zonnepanelen

Het in 2006 opgerichte bedrijf behoort tot de internationale marktleiders in de fotovoltaïsche industrie. Jinko Solar beschikt over een verticaal geïntegreerd productiesysteem voor schijfjes, cellen en glas-folie panelen met een jaarlijkse capaciteit van 6,5 GW. Wereldwijd werken meer dan 15.000 medewerkers voor deze Chinese fabrikant. Bij Sun Eco BVBA kan u deze glas-folie panelen verkrijgen in een standaard uitvoering of in een volledig zwarte uitvoering.

 • 10 jaar productgarantie 
 • 25 jaar opbrengstgarantie ( 80,7 % restvermogen in jaar 25 ) 

 

Voor meer technische gegevens van deze glas-folie panelen verwijzen wij u door naar onze downloads pagina. Hier kan u de technische fiches van de diverse panelen terugvinden.

Axitec is in 2001 opgericht in het Duitse Böblingen. De doelstelling van dit bedrijf bestaat erin om dankzij prijs, kwaliteit en werking ” de perfecte ” module aan te bieden. Axitec zonnepanelen onderscheiden zich op prijs – kwaliteit. Zo krijgt u meer fabrieksgarantie en vermogensgarantie van deze Duitse fabrikant dan bij andere conventionele merken van glas – folie panelen. Bij Sun Eco BVBA kan u deze glas-folie panelen verkrijgen in een standaard uitvoering of in een volledig zwarte uitvoering.

 • 15 jaar productgarantie 
 • 25 jaar opbrengstgarantie ( 85 % restvermogen in jaar 25 ) 

 

Voor meer technische gegevens van deze glas -folie panelen verwijzen wij u door naar onze downloads pagina. Hier kan u de technische fiches van de diverse panelen terugvinden.

Als wereldwijde marktleider op het gebied van consumentenelektronica, mobiele communicatie en huishoudelijke apparatuur, heeft LG niet alleen de mogelijkheden om superieure zonne-energieproducten aan te bieden, ze zijn al decennia een vertrouwd merk, leveren innovatieve producten en bouwen als geen ander merk een reputatie op van kwaliteit en betrouwbaarheid. Het bedrijf heeft meer dan 82.000 werknemers die werkzaam zijn in 119 functies, waarvan 103 dochterondernemingen over de hele wereld, met een wereldwijde omzet van 53.10 miljard dollar in 2013.
LG bestaat uit vier business units – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning en Energy Solutions.

Omwille van hun hoge efficiëntie zijn deze glas-folie panelen ideaal wanneer je over een beperkte dakoppervlakte beschikt. Bij Sun Eco BVBA installeren wij deze panelen met zwart kader of in een volledig zwarte uitvoering.

 • LG 325N1K-A5
 • LG 335SN1C-A5
 • 25 jaar productgarantie
 • 25 jaar opbrengstgarantie ( 86% restvermogen in jaar 25 )
 • LG 350Q1C-A5
 • LG 350Q1K-A5
 • LG 360Q1K-A5
 • 25 jaar productgarantie
 • 25 jaar opbrengstgarantie ( 87% restvermogen in jaar 25 )

 

Voor meer technische gegevens van deze glas-folie panelen verwijzen wij u door naar onze downloads pagina. Hier kan u de technische fiches van de diverse panelen terugvinden.

Benq Sunforte 327WP-335WP met back contact zonnecellen.
BenQ Solar is een toonaangevende fabrikant van glas-folie zonnepanelen, en onderdeel van de wereldwijde beursgenoteerde producent van TFT-LCD: ‘AU Optronics Corporation’. BenQ Solar is gespecialiseerd in zonne-energieoplossingen met een hoog rendement voor zowel de residentiële-, commerciële- als utiliteitsmarkt.
BenQ Solar maakt optimaal gebruik van alle kennis en productietechnieken bij AU Optronics en produceert zo innovatieve zonne-energieproducten van top kwaliteit en met een zeer hoge efficiëntie. Het bedrijf heeft het grootste deel van de productieketen in eigen hand, van polysilicon, ingot en wafer tot PV-cellen, PV-panelen en complete PV-systemen. Met deze verticale integratie heeft BenQ solar ook het hele kwaliteitstraject in eigen hand en de producten worden dan ook in alle stadia uitgebreid getest. BenQ Solar producten voldoen aan de internationaal erkende normen, met inbegrip van JET, JPEC, IEC, UL, MCS en CEC.
Tenslotte is BenQ Solar ook een zeer maatschappelijk verantwoorde ondernemingen binnen de solar sector. Zo verkreeg ze in 2010 als eerste ter wereld de “PAS2050 Carbon Footprint verificatie’ voor een PV paneel, is het bedrijf sinds 2011 lid van de Europese PV Cycle Associatie en voldoet het bedrijf aan de RoHS wetgeving.

Omwille van hun hoge efficiëntie zijn deze glas-folie panelen ideaal wanneer je over een beperkte dakoppervlakte beschikt. Bij Sun Eco BVBA installeren wij deze panelen met zwart kader.

 • SunForte  PM096B00 ( 327 WP – 335 WP )
 • 25 jaar productgarantie
 • 25 jaar opbrengstgarantie ( 87% restvermogen in jaar 25 )

 

Voor meer technische gegevens van deze glas-folie panelen verwijzen wij u door naar onze downloads pagina. Hier kan u de technische fiches van de diverse panelen terugvinden.