Zonnepanelen Steenokkerzeel

Zonnepanelen Steenokkerzeel

Ook in Steenokkerzeel heeft Sun Eco al glas-glas zonnepanelen geïnstalleerd. Hier hebben wij geïnstalleerd op een pannendak, want ook op een pannendak kan u zonnepanelen plaatsen.

Op dit dak hebben wij glas-glas zonnepanelen geplaatst. Daardoor genieten de eigenaars van meer zonne-energie op lange termijn.

De zonnepanelen zijn van het merk Bauer Dit merk geeft 30 jaar garantie op hun glas-glas zonnepanelen. Daarbij kan u met dit merk rekenen op een vermogen van minstens 87 % in 30 jaar. Waardoor dit een echte aanrader is!

De zonnepanelen sluiten aan op een Huawei Hybride omvormer.

Zonnepanelen zijn interessant

Zonnepanelen hebben een financieel voordeel maar zijn ook interessant voor het milieu.

Het is een investering, wanneer u zonnepanelen plaatst. Met het bedrag dat u anders jaarlijks extra betaald zonder zonnepanelen, verdient u nu uw installatie terug. Dus ten opzichten van een gezin zonder zonnepanelen verdient u iets terug, terwijl u anders jaarlijks meer geld verliest aan energie. Tevens creëert u met zonnepanelen een meerwaarde op uw woonst. Vandaag wordt er steeds meer ingezet op energie efficiëntie van woningen (E-peil, EPC,…). Bij een mogelijke verkoop van de woning in de toekomst geniet u dan extra van de meerwaarde. Dit omdat potentiële kopers bereid zijn meer te betalen voor een woning met zonnepanelen dan voor een woning zonder zonnepanelen.

Zonne-energie is onuitputtelijk en overal beschikbaar. Tevens zijn ze voor 90% recycleerbaar. Hierdoor draagt ook u een steentje bij voor de natuur.

Nog een voordeel: zonnepanelen kunnen veelzijdig geplaatst worden, hierdoor is er een oplossing voor elke woning. Onze offertes worden opgemaakt op maat van de klant, ook zijn er mogelijkheden voor ieders budget.

Ook interesse in zonnepanelen?

Wilt u ook zonnepanelen?  Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Zo kan u binnenkort ook genieten van een lagere energiefactuur.

 

Logo Bauer Sun Eco Huawei Sun Eco