Zonnepanelen Solarwatt glas-folie in Nijlen

Zonnepanelen Solarwatt glas-folie in Nijlen

Ook in Nijlen heeft Sun Eco al glas-folie zonnepanelen geïnstalleerd. Bij dit huis hebben wij geïnstalleerd op een pannendak. Want ook op een pannendak kan u zonnepanelen plaatsen.

Op dit dak hebben wij glas-folie zonnepanelen geplaatst. Daardoor genieten de eigenaars van meer zonne-energie op de lange termijn.

De zonnepanelen zijn van het merk Solarwatt Dit merk geeft 15 jaar garantie op hun glas-folie zonnepanelen. Daarbij kan u met dit merk rekenen op een vermogen van minstens 80 % in jaar 25. Waardoor dit een echte aanrader is!

De zonnepanelen sluiten aan op een SolarEdge omvormer. Deze omvormer behoort tot de storedge reeks van SolarEdge. Doordat dit een hybride omvormer is, kan de klant in de toekomst gemakkelijk een batterij mee in zijn PV-installatie integreren.

 

Zonnepanelen zijn interessant

Zonnepanelen hebben een financieel voordeel maar zijn ook interessant voor het milieu.

Het is een investering, wanneer je zonnepanelen plaatst. Met het bedrag dat u anders jaarlijks extra betaald zonder zonnepanelen, verdient u nu uw installatie terug. Dus ten opzichten van een gezin zonder zonnepanelen verdien je iets terug, terwijl je anders jaarlijks meer geld verliest aan energie. Tevens creëer je met zonnepanelen een meerwaarde op uw woonst. Vandaag wordt er steeds meer ingezet op energie efficiëntie van woningen. ( E-peil, EPC,… ) Bij een mogelijke verkoop van de woning in de toekomst geniet je dan extra van de meerwaarde. Dit omdat potentiële kopers bereid zijn meer te betalen voor een woning met zonnepanelen dan voor een woning zonder zonnepanelen.

Zonne-energie is onuitputtelijk en overal beschikbaar. Tevens zijn ze voor 90% recycleerbaar. Hierdoor draag ook jij een steentje bij voor de natuur.

Nog een voordeel: zonnepanelen kunnen veelzijdig geplaatst worden. Hierdoor is er een oplossing voor elke woning. Het is op maat van elke klant. Er zijn mogelijkheden voor ieders budget.

Ook interesse?

Wilt u ook zonnepanelen? Sun Eco installeert zonnepanelen in Nijlen, maar ook daarbuiten. Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Dan kan u binnenkort ook genieten van een lagere energiefactuur.

 

Sun Eco Zonnepanelen Herentals