Zonnepanelen poly kristallijn Herentals

Zonnepanelen poly kristallijn Herentals

Poly kristallijn zonnepanelen in Herentals geïnstalleerd door Sun Eco. Bij deze woning hebben wij poly kristallijn zonnepanelen geïnstalleerd op een plat dak. Want ook op een plat dak kunt u zonnepanelen laten plaatsen.

De zonnepanelen zijn van het merk Axitec Dit merk geeft 15 jaar garantie op hun producten. Daarbij kan u met dit merk rekenen op een vermogen van minstens 85 % in jaar 25. Waardoor dit merk een echte aanrader is!

De zonnepanelen sluiten aan op een Goodwe omvormer en de panelen zijn vast gezet op draaghoeken van Flatfix Fusion met ballast.

Zonnepanelen zijn interessant

Zonnepanelen hebben een financieel voordeel maar zijn ook interessant voor het milieu.

Het is een investering, wanneer je zonnepanelen plaatst. Met het bedrag dat u anders jaarlijks extra betaald zonder zonnepanelen, verdient u nu uw installatie terug. Dus ten opzichten van een gezin zonder zonnepanelen verdien je iets terug, terwijl je anders jaarlijks meer geld verliest aan energie. Tevens creëer je met zonnepanelen een meerwaarde op uw woonst. Vandaag wordt er steeds meer ingezet op energie efficiëntie van woningen. ( E-peil, EPC,… ) Bij een mogelijke verkoop van de woning in de toekomst geniet je dan extra van de meerwaarde. Dit omdat potentiële kopers bereid zijn meer te betalen voor een woning met zonnepanelen dan voor een woning zonder zonnepanelen.

Zonne-energie is onuitputtelijk en overal beschikbaar. Tevens zijn ze voor 90% recycleerbaar. Hierdoor draag ook jij een steentje bij voor de natuur.

Nog een voordeel: zonnepanelen kunnen veelzijdig geplaatst worden. Hierdoor is er een oplossing voor elke woning. Het is op maat van elke klant. Er zijn mogelijkheden voor ieders budget.

Ook interesse?

Wilt u ook zonnepanelen? Sun Eco installeert zonnepanelen in Herentals, maar ook daarbuiten. Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Hierdoor zal u binnenkort genieten van een lagere energiefactuur.

 

Sun Eco Zonnepanelen Herentals Sun Eco Zonnepanelen Herentals