Zonnepanelen in Diest

Zonnepanelen in Diest

Ook in Diest heeft Sun Eco al zonnepanelen geïnstalleerd. Bij dit huis hebben wij geïnstalleerd op een pannendak. Want ook op een pannendak kan u zonnepanelen plaatsen.

Op dit dak hebben wij glas-folie zonnepanelen geplaatst.

De zonnepanelen zijn van het merk Solarwatt Dit merk geeft 15 jaar garantie op hun glas-folie zonnepanelen. Daarbij kan u met dit merk rekenen op een vermogen van minstens 80 % in jaar 25. Waardoor dit een echte aanrader is!

De zonnepanelen sluiten aan op een Goodwe omvormer.

 

Zonnepanelen zijn interessant

Zonnepanelen hebben een financieel voordeel maar zijn ook interessant voor het milieu.

Het is een investering, wanneer je zonnepanelen plaatst. Met het bedrag dat u anders jaarlijks extra betaald zonder zonnepanelen, verdient u nu uw installatie terug. Dus ten opzichten van een gezin zonder zonnepanelen verdien je iets terug, terwijl je anders jaarlijks meer geld verliest aan energie. Tevens creëer je met zonnepanelen een meerwaarde op uw woonst. Vandaag wordt er steeds meer ingezet op energie efficiëntie van woningen. ( E-peil, EPC,… ) Bij een mogelijke verkoop van de woning in de toekomst geniet je dan extra van de meerwaarde. Dit omdat potentiële kopers bereid zijn meer te betalen voor een woning met zonnepanelen dan voor een woning zonder zonnepanelen.

Zonne-energie is onuitputtelijk en overal beschikbaar. Tevens zijn ze voor 90% recycleerbaar. Hierdoor draag ook jij een steentje bij voor de natuur.

Nog een voordeel: zonnepanelen kunnen veelzijdig geplaatst worden. Hierdoor is er een oplossing voor elke woning. Het is op maat van elke klant. Er zijn mogelijkheden voor ieders budget.

Ook interesse?

Wilt u ook zonnepanelen? Sun Eco installeert zonnepanelen in Diest, maar ook ver daarbuiten. Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Dan kan u binnenkort ook genieten van een lagere energiefactuur.