Zonnepanelen hoog rendement Deurne

Zonnepanelen hoog rendement Deurne

Ook in Deurne heeft Sun Eco al zonnepanelen geïnstalleerd. Bij dit huis hebben wij hoog rendement zonnepanelen geïnstalleerd op een plat dak en een pannendak. Want ook op een plat dak en pannendak kunt u zonnepanelen plaatsen.

Op dit dak hebben wij LG zonnepanelen met een hoog rendement geplaatst. Hierdoor genieten de eigenaars van nog meer zonne-energie. Deze 8 zonnepanelen hebben 2920 Wp aan totaal vermogen.

De zonnepanelen zijn van het merk LG Dit merk geeft 25 jaar garantie op dit type zonnepaneel. Daarbij kan u met dit merk rekenen op een vermogen van minstens 88,4 % in jaar 25. Een echte aanrader dus!

De zonnepanelen sluiten aan op een SolarEdge omvormer. De panelen zijn vast gezet met dubbel verstelbare dakhaken op het pannendak en met allimex hoeken op het plat dak.

Ook interesse?

Wil u ook zonnepanelen? Sun Eco installeert LG zonnepanelen in Deurne, maar ook daarbuiten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Dan kan u binnenkort ook genieten van een lagere energiefactuur.

 

Sun Eco Zonnepanelen Herentals Sun Eco Zonnepanelen Herentals