Zonnepanelen Herentals plat dak

Ook interesse? Vraag hier je gratis offerte aan

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
In wat heeft u interesse?
Privacy toestemming

 

Zonnepanelen Herentals plat dak

Bij dit huis hebben we Bauer zonnepanelen geïnstalleerd op een plat dak.

We hebben gebruik gemaakt van glas-glas zonnepanelen. Hierdoor genieten de eigenaars van meer zonne-energie op de lange termijn.

De zonnepanelen zijn van het merk Bauer Dit merk geeft 30 jaar garantie op hun glas-glas zonnepanelen. Daarbij kan u rekenen op een vermogen van minstens 87 % in jaar 30. Waardoor dit een echte aanrader is!

Vervolgens zijn de panelen vast gezet met een hoeksysteem van flat fix fusion. Met dit lichtgewicht montage systeem heb je een minimale belasting van de dakhuid. Tenslotte worden de rijen onderlinge met elkaar doorverbonden door middel van profielen. Op dit verankeringssysteem geeft de fabrikant 20 jaar productgarantie. Dit systeem is volledig windlasten getest, en is aan de zijkanten en achterkant voorzien van plaatwerk.

De zonnepanelen sluiten aan op een SolarEdge omvormer.

Zonnepanelen zijn interessant

Zonnepanelen hebben een financieel voordeel maar zijn ook interessant voor het milieu.

Het is een investering, wanneer je zonnepanelen plaatst. Met het bedrag dat u anders jaarlijks extra betaald zonder zonnepanelen, verdient u nu uw installatie terug. Dus ten opzichten van een gezin zonder zonnepanelen verdien je iets terug, terwijl je anders jaarlijks meer geld verliest aan energie. Tevens creëer je met zonnepanelen een meerwaarde op uw woonst. Vandaag wordt er steeds meer ingezet op energie efficiëntie van woningen. ( E-peil, EPC,… ) Bij een mogelijke verkoop van de woning in de toekomst geniet je dan extra van de meerwaarde. Dit omdat potentiële kopers bereid zijn meer te betalen voor een woning met zonnepanelen dan voor een woning zonder zonnepanelen.

Zonne-energie is onuitputtelijk en overal beschikbaar. Tevens zijn ze voor 90% recycleerbaar. Hierdoor draag ook jij een steentje bij voor de natuur.

Nog een voordeel: zonnepanelen kunnen veelzijdig geplaatst worden. Hierdoor is er een oplossing voor elke woning. Het is op maat van elke klant. Er zijn mogelijkheden voor ieders budget.

Ook interesse?

Wilt u ook zonnepanelen?  Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Dan kan u binnenkort ook genieten van een lagere energiefactuur.

Logo Bauer Sun Eco Sun Eco Zonnepanelen Herentals