Zonnepanelen Duffel

Zonnepanelen Duffel met hoogrendement

Op zoek naar zonnepanelen? Ook in Duffel heeft Sun Eco al zonnepanelen geïnstalleerd. Bij dit huis hebben wij zonnepanelen geïnstalleerd op een plat dak. Want ook op een plat dak kunt u zonnepanelen plaatsen.

Op dit dak hebben wij zonnepanelen met een hoog rendement geplaatst. Hierdoor genieten de eigenaars van nog meer zonne-energie. Deze zonnepanelen hebben 4.020 Wp aan totaal vermogen.

De zonnepanelen zijn van het merk AUO BenQ Dit merk geeft 25 jaar garantie op hun producten. Daarbij kan u met dit merk rekenen op een vermogen van minstens 87 % in jaar 25. Een echte aanrader dus!

De zonnepanelen sluiten aan op een SolarEdge omvormer. De panelen zijn vast gezet via een hoeksysteem. Dit systeem is van het type allimex.

Zonnepanelen Duffel zijn een investering

Zonnepanelen installeren is een investering. Met het bedrag dat u anders jaarlijks extra betaald zonder zonnepanelen, verdient u nu uw installatie terug. Dus ten opzichten van een gezin zonder zonnepanelen verdien je iets terug, terwijl je anders jaarlijks meer geld verliest aan energie. Tevens creëer je met zonnepanelen een meerwaarde op uw woonst. Vandaag de dag wordt er steeds meer ingezet op energie efficiëntie van woningen. ( E-peil, EPC,… ) Bij een mogelijke verkoop van de woning in de toekomst geniet je dan extra van de meerwaarde. Dit omdat potentiële kopers bereid zijn meer te betalen voor een woning met zonnepanelen dan voor een woning zonder zonnepanelen.

Ook interesse?

Wil u ook zonnepanelen? . Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Dan kan u binnenkort ook genieten van een lagere energiefactuur.

 

 Sun Eco Zonnepanelen Herentals