Zonnepanelen carport Heindonk

Zonnepanelen carport Heindonk

Bij dit huis hebben we geïnstalleerd op een carport. Want ook op een carport kan u zonnepanelen plaatsen. Indien u liever geen zonnepanelen op het dak van uw woning wenst, kan dit het perfecte alternatief zijn.

Op dit dak hebben wij glas-glas zonnepanelen geplaatst. Daardoor genieten de eigenaars van meer zonne-energie op de lange termijn.

De zonnepanelen zijn van het merk Bauer Dit merk geeft 30 jaar garantie op hun glas-glas zonnepanelen. Daarbij kan u met dit merk rekenen op een vermogen van minstens 87 % in jaar 30. Waardoor dit een echte aanrader is!
De panelen zijn vast gezet met een hoeksysteem van flat fix fusion. Met dit lichtgewicht montage systeem heb je een minimale belasting van de dakhuid. De onderlinge rijen zijn met elkaar doorverbonden door middel van profielen. Op dit verankeringssysteem geeft de fabrikant 20 jaar productgarantie. Dit systeem is volledig windlasten getest, en is aan de zijkanten en achterkant voorzien van plaatwerk.

De zonnepanelen sluiten aan op een SolarEdge omvormer.

Ook interesse?

Wilt u ook glas-glas zonnepanelen op een carport ? Sun Eco installeert zonnepanelen in Heindonk, maar ook daarbuiten. Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Dan kan u binnenkort ook genieten van een lagere energiefactuur.

 

 

 Sun Eco Zonnepanelen Herentals