Zonnepanelen Bauer plat dak

Zonnepanelen Bauer plat dak

Bij dit huis hebben we Bauer zonnepanelen geïnstalleerd op een plat dak.

We hebben gebruik gemaakt van glas-glas zonnepanelen. Hierdoor genieten de eigenaars van meer zonne-energie op de lange termijn.

De zonnepanelen zijn van het merk Bauer Dit merk geeft 30 jaar garantie op hun glas-glas zonnepanelen. Daarbij kan u rekenen op een vermogen van minstens 87 % in jaar 30. Waardoor dit een echte aanrader is!

Vervolgens zijn de panelen vast gezet met een hoeksysteem van flat fix fusion. Met dit lichtgewicht montage systeem heb je een minimale belasting van de dakhuid. Tenslotte worden de rijen onderlinge met elkaar doorverbonden door middel van profielen. Op dit verankeringssysteem geeft de fabrikant 20 jaar productgarantie. Dit systeem is volledig windlasten getest, en is aan de zijkanten en achterkant voorzien van plaatwerk.

De zonnepanelen sluiten aan op een SolarEdge omvormer.

Ook interesse?

Wilt u ook glas-glas zonnepanelen op een carport ? Sun Eco installeert zonnepanelen in Kontich, maar ook daarbuiten. Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Dan kan u binnenkort ook genieten van een lagere energiefactuur.

 

 

 Sun Eco Zonnepanelen Herentals