Sint-Katelijne-Waver Zonnepanelen LG

Sint-Katelijne-Waver Zonnepanelen LG

Ook in Sint-Katelijne-Waver heeft Sun Eco al zonnepanelen geïnstalleerd. Bij dit huis hebben wij zonnepanelen geïnstalleerd op een pannen en plat dak. Je kan zowel op een pannen als een plat dak zonnepanelen plaatsen.

Op dit dak hebben wij LG zonnepanelen met een hoog rendement geplaatst. Hierdoor genieten de eigenaars van nog meer zonne-energie.

Deze zonnepanelen zijn van het merk LG Dit merk geeft 25 jaar garantie op dit type zonnepaneel. Daarbij kan u met dit merk rekenen op een vermogen van minstens 88,4 % in jaar 25. Een echte aanrader dus!

Een SolarEdge omvormer zorgt voor de wisselstroom.

Voor het pannen dak gebruiken we dubbel verstelbare dakhaken. Dit zorgt enerzijds voor een mooie uitlijning. Anderzijds sluiten de dakpannen beter aan.

Het plat dak werd gemaakt met constructiematerialen van Allimex. Dit systeem zorgt voor een grote flexibiliteit.

Zonnepanelen zijn interessant

Zonnepanelen hebben een financieel voordeel maar zijn ook interessant voor het milieu.

Het is een investering, wanneer je zonnepanelen plaatst. Met het bedrag dat u anders jaarlijks extra betaald zonder zonnepanelen, verdient u nu uw installatie terug. Dus ten opzichten van een gezin zonder zonnepanelen verdien je iets terug, terwijl je anders jaarlijks meer geld verliest aan energie. Tevens creëer je met zonnepanelen een meerwaarde op uw woonst. Vandaag wordt er steeds meer ingezet op energie efficiëntie van woningen. ( E-peil, EPC,… ) Bij een mogelijke verkoop van de woning in de toekomst geniet je dan extra van de meerwaarde. Dit omdat potentiële kopers bereid zijn meer te betalen voor een woning met zonnepanelen dan voor een woning zonder zonnepanelen.

Zonne-energie is onuitputtelijk en overal beschikbaar. Tevens zijn ze voor 90% recycleerbaar. Hierdoor draag ook jij een steentje bij voor de natuur.

Nog een voordeel: zonnepanelen kunnen veelzijdig geplaatst worden. Hierdoor is er een oplossing voor elke woning. Het is op maat van elke klant. Er zijn mogelijkheden voor ieders budget.

Ook interesse?

Wil u ook zonnepanelen? Sun Eco installeert zonnepanelen in Sint-Katelijne-Waver, maar ook daarbuiten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Dan kan u binnenkort ook genieten van een lagere energiefactuur.

 

Sun Eco Zonnepanelen Herentals Sun Eco Zonnepanelen Herentals