Industriële zonnepaneleninstallatie te Olen

Industriële zonnepaneleninstallatie te Olen.

Ook voor industriële zonnepaneleninstallaties bent u bij Sun Eco aan het juiste adres.

Zo werd er voor dit bedrijf te Olen gekozen voor glas-glas zonnepanelen.

De zonnepanelen zijn van het merk Axitec. 

De zonnepanelen sluiten aan op een Solaredge omvormer.

 

Zonnepanelen zijn interessant

Zonnepanelen hebben een financieel voordeel maar zijn ook interessant voor het milieu.

Het is een investering, wanneer u zonnepanelen plaatst. Met het bedrag dat u anders jaarlijks extra betaald zonder zonnepanelen, verdient u nu uw installatie terug. Dus ten opzichten van een gezin zonder zonnepanelen verdient u iets terug, terwijl u anders jaarlijks meer geld verliest aan energie. Tevens creëert u met zonnepanelen een meerwaarde voor uw bedrijf. Vandaag wordt er steeds meer ingezet op energie efficiëntie. Bij een mogelijke verkoop geniet u dan extra van de meerwaarde. Dit omdat potentiële kopers bereid zijn meer te betalen voor een commercieel pand met zonnepanelen dan voor één zonder .

Zonne-energie is onuitputtelijk en overal beschikbaar. Tevens zijn ze voor 90% recycleerbaar. Hierdoor draagt ook u een steentje bij voor de natuur.

Nog een voordeel: zonnepanelen kunnen veelzijdig geplaatst worden, hierdoor is er een oplossing voor elke woning. Onze offertes worden opgemaakt op maat van de klant, ook zijn er mogelijkheden voor ieders budget.

Ook interesse in zonnepanelen?

Wilt u ook zonnepanelen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Zo kan u binnenkort ook genieten van een lagere energiefactuur.

Axitec Solar IndiaSolarEdge Logo PNG vector in SVG, PDF, AI, CDR format