Herentals laadstation

Herentals laadstation

Bij deze woning in Herentals hebben wij een laadstation geplaatst, hier hebben we een laadstation van het merk Smappee gewerkt.

De laadstations van Smappee staan voor veiligheid en betrouwbaarheid. Bovendien biedt dit type van laadstation optimale oplaadsnelheden. Dankzij de optie load-balancing wordt uw elektriciteit beter verdeeld tussen verbruikers en het laadstation.

Uw wagen thuis opladen

Laad ieder type van elektrische wagen bij u thuis met dit oplaadpunt van Smappee. De klant activeert het laadstation aan de hand van een mogelijks individuele badge. Voor de eindgebruiker is alles perfect en transparant op te volgen via een online portaal.

Nog een voordeel: Laadstations kunnen veelzijdig geplaatst worden. Wij kunnen deze tegen een wand of op een paal installeren.

Hierdoor is er een oplossing voor elke woning. Onze offertes worden opgemaakt op maat van elke klant, zo zijn er ook mogelijkheden voor ieders budget.

Ook interesse in een laadstation?

Wilt u ook een laadstation bij u thuis of op uw werk? Sun Eco installeert laadstations in gans Vlaanderen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Zo kan u binnenkort ook genieten van een opgeladen wagen.

 

Smappee