Laadstation

Heb je zonnepanelen en kan je overdag je wagen laden? Dan kan met een laadstation de batterij van je wagen laden met je eigen geproduceerde energie. Heb je nog geen zonnepanelen? Sun Eco is ook je specialist voor het plaatsen van je zonnepanelen

Sun Eco maakt gebruik van de laadstations van het merk Alfen. Je kan kiezen uit een laadstation voor thuis, het werk en openbare ruimten. De laadstations bieden maximale oplaadsnelheden zonder je electriciteitsnetwerk te overbelasten.

Laadstation Eve Single S-line

De Eve Single S-line is een compact, enkel oplaadstation dat een slimme functie voor thuis opladen biedt.

De compacte behuizing heeft een laadindicatielamp en kan aan een muur of paal worden gemonteerd om een plug & play oplossing te bieden. Hij is beschikbaar als laadcontact, of verbonden met een kabel inclusief kabelopslag. 

Kenmerken

Laadstation Eve Single Pro-line

De Eve Single Pro-line is een compacte, enkel laadstation met geavanceerde functies voor zakelijk en huiselijk gebruik

De Eve Single Pro-line geschikt voor zakelijk en huiselijk gebruik en kan aan de muur of een paal worden gemonteerd. 

Kenmerken

Laadstation Eve Double Pro-line

De Eve Double Pro-line is een dubbel laadstation met geavanceerde functies voor omgevingen met een hoger volume zoals bedrijven en supermarkten.

Deze laadpaal is ontworpen voor intensief gebruik en regelmatige wissels van gebruikers en kan aan een muur of paal worden gemonteerd. Hij bevat twee oplaadcontacten die beide zijn voorzien van optionele load balancing.

Kenmerken

Offerte aanvragen voor een laadstation

Interesse in een laadstation? Kies dan voor Sun Eco. Met Sun Eco kies je voor een gespecialiseerde laadstation installateur en ben je zeker van een correcte uitvoering van de werken.

Vul je gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!