Eindejaarsactie

Geniet nu snel van onze eindejaarsactie!

Geniet van de voordelen van onze eindejaarsactie voor Multi-split installaties van Panasonic! Deze speciale aanbieding is geldig voor bestellingen geplaatst vanaf 15 november 2023 tot en met 31 december 2023.

Binnen deze actieperiode ontvangt elke klant één gratis toestel per Multi-split installatie. Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid van de gratis toestellen afhankelijk is van het specifieke model dat wordt aangeboden als onderdeel van de actie.

De gratis toestellen die in het kader van deze actie worden aangeboden, zijn exclusief gereserveerd voor het kleinste toestel, namelijk de CS-MTZ16ZKE met een vermogen van 1,6 kW. Let op dat de actie alleen van toepassing is op de binnenunit van de installatie.

Belangrijk om te weten is dat de installatiekosten en installatiematerialen niet zijn inbegrepen in deze actie. De installatie dient volledig door Sun Eco uitgevoerd te worden.

Houd er rekening mee dat deze actie niet overdraagbaar is en niet kan worden gecombineerd met andere lopende aanbiedingen of kortingen, tenzij anders vermeld. Bovendien kunnen de gratis toestellen niet worden ingewisseld voor contant geld of andere goederen en diensten.

Door deel te nemen aan onze eindejaarsactie stemt u in met onze algemene actievoorwaarden. Heeft u vragen of heeft u meer informatie nodig met betrekking tot de actie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via leads@suneco.be. Profiteer nu van deze unieke kans om uw comfort te verbeteren met hoogwaardige Multi-split installaties van Panasonic!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Algemene voorwaarden
Privacy toestemming